Het aanleggen van bestrating is één van de hoofdwerkzaamheden van ons hoveniersbedrijf. Er wordt bijna geen tuin meer aangelegd zonder bestrating. De bestrating bepaalt dan ook voor een groot gedeelte de uitstraling van uw tuin. Bij Bos hoveniers bieden wij u daarom een uitgebreid assortiment sierbestrating en halfverharding aan.

Bestrating

 

Sierbestrating

Het kiezen van de juiste stijl sierbestrating in uw tuin is van groot belang. Door het combineren van formaat, de kleur en het legverband krijgt uw tuin een bijzondere en unieke uitstraling. Daarnaast bepaalt de manier waarop de stenen ten opzichte van elkaar gelegd worden de stevigheid of stabiliteit van de bestrating.


Halfverharding

Bij halfverharding moet u denken aan verschillende soorten grind, split en boomschors. Hiermee kunt u mooie contrasten creëren, maar u kunt grind ook goed gebruiken als afwerking van bijvoorbeeld een vijver. Tevens kan het grind aangebracht worden in speciale matten. Hier zitten gaten in, waar het grind tussen blijft zitten. De matten zullen onzichtbaar zijn en zorgen voor een stabiele ondergrond, zodat er geen sporen kunnen ontstaan. Hierdoor kunt u er gemakkelijk met een fiets of container overheen lopen.

  


Verhoogde border

Verhoogde borders bieden in meerdere opzichten veel voordeel. Zo kan het de tuin niet alleen spannender, maar ook optisch groter maken. Een ander groot voordeel is het verlichten van de onderhoudswerkzaamheden in uw tuin. U hoeft hierbij nooit meer op uw knieën door de tuin te ploeteren. Doordat bepaalde planten door de verhoogde border niet meer in de natte grond staan, biedt dit een grotere kans op overleving in de wintermaanden.

  

Wilt u gebeld worden?
Geen probleem! Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen contact met u op.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Uw voordelen
Waarom 3D Ontwerptool? We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:
  •  Visueel ontwerp van uw tuin
  •  Vanuit alle hoeken uw design bekijken
  •  Gemak van aanpassen
  •  4 seizoenen in één overzicht
Laat ons uw tuin ontwerpen met onze 3D Ontwerp Tool

Vraag een offerte aan