3D Tuinontwerp

De basis van uw droomtuin begint bij een goed uitgedacht ontwerp. U heeft waarschijnlijk al ideeën over welke elementen u graag in uw tuin terugziet; een vijver, verhoogde borders, soort beplanting, de kleurstelling en/of sierbestrating. Maar voor veel mensen is het toch moeilijk om een voorstelling te maken van hoe de tuin er exact uit komt te zien. Een 3D tuinontwerp biedt de oplossing! Bos Hoveniers biedt de mogelijkheid om vóórdat de tuin is aangelegd al virtueel een rondje door uw tuin te lopen. Dit door middel van het nieuwste 3D tekenprogramma wat wij in huis hebben. Met deze 3D visualisatie geven wij u een geweldige beleving van uw toekomstige tuin.

Hoe gaan we te werk

Tijdens een uitgebreid gesprek inventariseren wij uw wensen en nemen we alle details door ten aanzien van de tuin. Aan de hand van deze informatie maken wij een uiterst realistisch 3D tuinontwerp voor u. Bij een tweede afspraak presenteren wij u het 3D ontwerp. Al uw ideeën en wensen zullen hierin tot leven komen.

Kosten 3D tuinontwerp

Voor het maken van een tuinontwerp zijn de kosten afhankelijk van de opdracht. Tijdens de kennismaking nemen wij dit samen met u door. Besluit u het aanleggen van de tuin ook aan ons toe te vertrouwen, dan brengen wij geen ontwerpkosten in rekening. Maak een hier een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Offerte 3D Tuinontwerp

Omdat de kosten voor een 3D tuinontwerp afhankelijk zijn van een aantal factoren zoals de oppervlakte van de tuin, materiaalkeuze en de complexiteit van het onderwerp en de tuinonderdelen, is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Bereid u daarom alvast goed voor, maak een lijst van uw wensen, verzamel foto’s voor ideeën en bedenk goed wat u wilt. Wij maken graag tijd voor u om deze wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Wilt u graag uw tuinideeën tot leven laten komen in een 3D Tuinontwerp? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte voor een 3D tuinontwerp aan.

Laat ons uw tuin ontwerpen met onze 3D Ontwerp Tool