Tuinonderhoud

Een mooie verzorgde tuin is het visitekaartje van uw woning en geeft u meer woonplezier. Daarbij is het van belang om uw tuin in goede conditie te houden. Hierin speelt niet alleen tijd een grote rol, maar ook vakkundigheid en kennis; ‘Wanneer moet ik snoeien?’ ‘Hoe pak ik dat aan?’ ‘Hoevaak?’ ‘Welk onderhoud heeft welke beplating nodig?’ etc. Wanneer u hulp kunt gebruiken bij het tuinonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u eens per jaar uw tuin een goede onderhoudsbeurt geven? Of heeft u totaal geen groene vingers en wilt u onze hoveniersdiensten regelmatig inschakelen voor het totale onderhoud aan uw tuin? Wij zijn u graag van dienst. Een combinatie van ruim tien jaar werkervaring én de liefde voor tuinen maakt Bos Hoveniers uw ideale partner. Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Tuinonderhoud op afspraak

Wij kunnen tuinonderhoud op afspraak voor u verzorgen waarbij u ons alleen maar even hoeft te bellen of mailen wanneer het u uitkomt. Bijvoorbeeld wanneer er gesnoeid of gemaaid moet worden. Of wanneer u met vakantie gaat. Tijdens uw vakantie blijft uw tuin dan tip-top verzorgd. In overleg bespreken we de werkzaamheden waarna we deze uitvoeren op de afgesproken dag(en). 

Voor- en najaarsbeurt 

Bij deze vorm van tuinonderhoud komen wij twee keer per jaar langs waarbij we de volgende werkzaamheden uitvoeren.

  • Snoeien heesters, bomen en vaste planten
  • Blad ruimen
  • Borders onkruidvrij maken
  • Bemesten

Jaarcontract

Bij dit contract komen wij van tevoren langs om de tuin te bekijken en uw wensen te inventariseren. Hierna kunnen wij u een offerte voor u opmaken waarin staat hoe vaak per jaar wij langskomen en welke werkzaamheden wij zullen uitvoeren.

Kosten tuinonderhoud 

Drie belangrijke onderdelen die de kosten voor tuinonderhoud van uw tuin onder andere bepalen zijn: de oppervlakte van de tuin, de frequentie van onderhoud en de uit te voeren werkzaamheden. Graag bekijken wij samen met u uw wensen en de mogelijkheden. Op basis hiervan kunnen wij een inventarisatie van de kosten voor u maken. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een sluitende offerte.

Offerte tuinonderhoud 

Omdat de kosten voor tuinonderhoud afhankelijk zijn van een aantal factoren zoals het niveau van tuinonderhoud dat uw tuin vraagt, de oppervlakte van de tuin en de uit te voeren werkzaamheden, is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Daarnaast kunnen wij u met onze ervaring en vakkennissen goed adviseren hoe u uw tuin in optimale conditie houdt. Wij maken graag tijd voor u om deze wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Vraag dan hier vrijblijvend een offerte voor voor uw tuinonderhoud aan.

Laat ons uw tuin ontwerpen met onze 3D Ontwerp Tool