Tuinaanleg

Bos Hoveniers is er voor aanleg van uw complete tuin, maar ook voor de aanleg van kleinere projecten kunt u goed bij ons terecht. De hoveniers die de tuinaanleg verzorgen bij Bos Hoveniers hebben meer dan 10 jaar ervaring en zijn allround hoveniers. We kunnen elke klus aan in de tuin! Of het nu gaat om complete tuinaanleg, sierbestrating, schuttingen, vlonders of beplanting, ieder onderdeel wordt met dezelfde passie en oog voor detail aangelegd. Daarnaast biedt Bos Hoveniers de mogelijkheid om vóódat de tuin is aangelegd al virtueel een rondje door uw tuin te lopen. Dit door middel van het nieuwste 3D tekenprogramma wat wij in huis hebben. Met deze 3D visualisatie laten wij u een geweldige beleving ervaren van uw toekomstige tuin.

U kunt bij ons terecht voor onder ander:

 • Tuinontwerp
 • Complete tuinaanleg
 • Beplanting
 • Gazons
 • Sierbestrating
 • Houtbouw
 • Vlonders
 • Schuttingen
 • Verlichting
 • Tuinonderhoud

Hoe gaan we te werk

De basis van uw droomtuin begint bij een goed uitgedacht ontwerp. Bij de aanleg van uw tuin, nemen we alle tijd om met u uw wensen en details door te nemen. Daarnaast zullen wij u ook voorzien van alle nodige adviezen. We werken snel, zorgvuldig, zijn flexibel en maken gebruik van duurzame producten. Doordat u gedurende het gehele traject één contactpersoon heeft, kunnen we snel handelen naar uw wensen. Wij streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen! En dat alles tegen een eerlijke prijs.

Een combinatie van ruim tien jaar werkervaring én de liefde voor tuinen maakt Bos hoveniers uw ideale partner.

Kosten tuinaanleg

Kosten tuinaanleg, wat kan ik verwachten? Uit onze ervaring blijkt dat veel klanten niet weten wat ze aan kosten voor tuinaanleg kunnen verwachten. De drie belangrijkste onderdelen die de kosten voor het aanleggen van een tuin bepalen zijn: de oppervlakte van de tuin, materiaalkeuze en de complexiteit van het onderwerp en de tuinonderdelen.

Daarnaast is uw tuinbudget natuurlijk leidend in het geheel. Wij kunnen voor elk budget een tuin aaleggen en u adviseren hoe u het meeste uit uw budget kunt halen. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een sluitende offerte.

Offerte tuinaanleg

Omdat de kosten voor het aanleggen van een tuin afhankelijk is van een aantal factoren zoals de oppervlakte van de tuin, materiaalkeuze en de complexiteit van het onderwerp en de tuinonderdelen, is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Bereid u daarom alvast goed voor, maak een lijst van uw wensen, verzamel foto’s voor ideeën en bedenk goed wat u wilt. Wij maken graag tijd voor u om deze wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Tuinaanleg en onderhoud

Een mooie verzorgde tuin is het visitekaartje van uw woning en geeft u meer woonplezier. Daarbij is het van belang om uw tuin in goede conditie te houden. Hierin speelt niet alleen tijd een grote rol, maar ook vakkundigheid en kennis; ‘Wanneer moet ik snoeien?’ ‘Hoe?’ ‘Hoevaak?’ ‘Welk onderhoud heeft welke beplating nodig?’ etc. Wanneer u hulp kunt gebruiken bij het onderhoud aan uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u eens per jaar uw tuin een goede onderhoudsbeurt geven? Of heeft u totaal geen groene vingers en wilt u onze hoveniersdiensten regelmatig inschakelen voor het totale onderhoud aan uw tuin? Wij zijn u graag van dienst. Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Tuinonderhoud op afspraak

Wij kunnen onderhoud op afspraak voor u verzorgen waarbij u ons alleen maar even hoeft te bellen of mailen wanneer het u uitkomt. In overleg bespreken we de werkzaamheden waarna we deze uitvoeren op de afgesproken dag(en).

Voor- en najaarsbeurt

Bij deze vorm van tuinonderhoud komen wij twee keer per jaar langs waarbij we de volgende werkzaamheden uitvoeren.

 • Snoeien heesters, bomen en vaste planten
 • Blad ruimen
 • Borders onkruidvrij maken
 • Bemesten

Jaarcontract

Bij dit contract komen wij van tevoren langs om de tuin te bekijken en uw wensen te inventariseren. Hierna kunnen wij u een offerte voor u opmaken, waarin staat hoe vaak per jaar wij langskomen en welke werkzaamheden wij zullen uitvoeren.

Laat ons uw tuin ontwerpen met onze 3D Ontwerp Tool