Houtbouw

Bos Hoveniers is er niet alleen voor aanleg van uw tuin, maar ook voor complete tuinen of het bouwen van houten constructies. We hebben meer dan 10 jaar ervaring en kunnen iedere klus aan. Voorbeelden van houtbouw zijn:

Houten tuinhuis

De functie van de tuinhuis is de afgelopen jaren sterk veranderd. Voorheen was één van de belangrijkste redenen het creëren van bergruimte. De mogelijkheden bieden vandaag de dag echter toepassingen die meer recht doen aan de naam tuinhuis. Tegenwoordig is het tuinhuis een verrijking van uw tuin en veraangenaamt het de tijd die u hierin doorbrengt. Ook de periode van uw tuinplezier kan door het plaatsen van een tuinhuis of blokhut verlengt worden. Denkt u hierbij aan een overdekt terras waar u in het najaar ook nog heerlijk kunt genieten van uw tuin. Al deze toepassingen in combinatie met extra bergruimte maken een tuinhuis een investering die zeer de moeite waard is.

Houten schutting

Door het plaatsen van een mooie houten schutting kunt u meer genieten van uw privacy. De houten schutting is één van de meest populaire schuttingen en is verkrijgbaar in alle vormen en maten. Zo zijn er kant en klare panelen met verticale – of horizontale latten, traliesschermen, rechte panelen en vele combinaties hiervan. Ook bouwen wij schuttingen volledig naar eigen ontwerp. Een voordeel hiervan is dat wij niet aan bepaalde maten gebonden zijn..

Houten vlonder

De vlonder is op veel manieren toepasbaar. Deze kan een alternatief zijn voor bestrating, maar u kunt het ook plaatsen op een balkon of dakterras. Een vlonder is een echte blikvanger in uw tuin en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Om op lange termijn te kunnen blijven genieten van uw vlonder is het belangrijk om het geraamte uiterst precies te plaatsen. Dit voorkomt het verzakken van de vlonder en het kromtrekken van de planken. Tijdens het plaatsen maken wij altijd gebruik van anti worteldoek om onkruidgroei tegen te gaan.

Wij bewijzen dat houtbouw niet alleen praktisch is maar ook zeker een aanvulling op uw tuin.

Hoe gaan we te werk

De basis van uw houten constructie begint bij een goed uitgedacht ontwerp. Bij de maken van houten constructies, nemen we alle tijd om met u uw wensen en details door te nemen. Daarnaast zullen wij u ook voorzien van alle nodige adviezen. We werken snel, zorgvuldig, zijn flexibel en maken gebruik van duurzame producten. Doordat u gedurende het gehele traject één contactpersoon heeft, kunnen we snel handelen naar uw wensen. Wij streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen! En dat alles tegen een eerlijke prijs.

Een combinatie van ruim tien jaar werkervaring én de liefde voor houtbouw maakt Bos hoveniers uw ideale partner.

Kosten houtbouw

Kosten houtbouw, wat kunt u verwachten? Uit onze ervaring blijkt dat veel klanten niet weten wat ze aan kosten voor houtbouw kunnen verwachten en hier is ook niet een eenduidig antwoord op te geven. Houtbouw kan in alle soorten en maten en de mogelijkheden zijn afhankelijk van het budget.

Het eenvoudigste is om ons vrijblijvend langs te laten komen. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een sluitende offerte.

Offerte houtbouw

Omdat de kosten voor het maken van een houten constructie afhankelijk is van een aantal factoren zoals de grootte, materiaalkeuze en de complexiteit van het onderwerp en de onderdelen, is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Bereid u daarom alvast goed voor, maak een lijst van uw wensen, verzamel foto’s voor ideeën en bedenk goed wat u wilt. Wij maken graag tijd voor u om deze wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Laat ons uw tuin ontwerpen met onze 3D Ontwerp Tool