Hovenier Groningen

Bent u op zoek naar een hovenier in Groningen? Zoek niet verder! Bos Hoveniers is er voor aanleg van uw complete tuin, maar ook voor de aanleg van kleinere projecten/onderdelen kunt u goed bij ons terecht. De hoveniers van Bos Hoveniers hebben meer dan 10 jaar ervaring en zijn allround hoveniers. Bos Hoveniers in o.a. werkzaam in de omgeving Groningen. Wie verzorgen tuinaanleg, tuinonderhoud, 3D tuinontwerpen en natuurlijk alle verdere werkzaamheden op tuingebied. We kunnen elke klus aan in de tuin! 

Neem direct contact met ons op

Kosten hovenier

Welke kosten kan ik verwachten bij het inhuren van een hovenier? Uit onze ervaring blijkt dat veel klanten niet weten wat ze aan kosten voor tuinaanleg of onderhoud kunnen verwachten. De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zoals uw wensen en de oppervlakte van de tuin. Bij tuinaanleg  komt ook de materiaalkeuze en de complexiteit van het onderwerp en de tuinonderdelen erbij kijken. Daarnaast is uw tuinbudget natuurlijk leidend in het geheel. Wij kunnen voor elk budget een tuin aanleggen of een onderhoudsvoorstel doen en u adviseren hoe u het meeste uit uw budget kunt halen. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een sluitende offerte.

Offerte hovenier

Omdat de kosten voor het aanleggen van een tuin of het onderhoud afhankelijk zijn van een aantal factoren, is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Bereid u daarom alvast goed voor, maak een lijst van uw wensen, verzamel foto’s voor ideeën en bedenk goed wat u wilt. Wij maken graag tijd voor u om deze wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Recente projecten

Om u een impressie te geven van onze tuinwerkzaamheden hebben wij een aantal projecten opgenomen in ons portfolio. Klik hier voor het portfolio.

 

Direct naar tuinaanleg Direct naar tuinonderhoud Direct naar tuinontwerp

Wilt u gebeld worden?
Geen probleem! Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen contact met u op.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Uw voordelen
Waarom 3D Ontwerptool? We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:
  •  Visueel ontwerp van uw tuin
  •  Vanuit alle hoeken uw design bekijken
  •  Gemak van aanpassen
  •  4 seizoenen in één overzicht
Laat ons uw tuin ontwerpen met onze 3D Ontwerp Tool

Vraag een offerte aan